Servis in trgovina potapljaške opreme

Le kvalitetna in redno vzdrževana potapljaška oprema bo resnično služila svojemu namenu in Vam omogočala varno in zabavno potapljanje, saj vemo kako neprijetna je ugotovitev, da oprema ne deluje brezhibno v trenutku, ko se odpravimo na potop. Zato ne bo odveč nasvet, da za svojo opremo ustrezno poskrbite in jo pravočasno pripravite še pred začetkom nove potapljaške sezone. Naše dolgoletne izkušnje na področju vzdrževanja potapljaške opreme in kompresorjev pa vam zagotavljajo kvalitetno in hitro storitev.

Nudimo Vam vse vrste popravil in rednega vzdrževanja  potapljaške opreme večine najpomembnejših svetovnih  proizvajalcev: Apeks, Scubapro, Aqualung, Mares, Suunto in Seac.

Vedno se trudimo imeti čimbolj popolno zalogo nadomestnih delov za redne servise in vzdrževanje. Nadomestne dele, ki niso vključeni v redni servis opreme pa skušamo zagotoviti v najkrajšem času.

servis

Atestiranje potapljaških jeklenk in notranje čiščenje

V skladu s predpisi o pregledih in preskušanju  tlačnih posod nudimo tudi atestiranje potapljaških jeklenk in notranje čiščenje. Po dogovoru poskrbimo tudi za zunanje peskanje in prašno barvanje Vaših jeklenk.

Cene servisa so vezane na urno postavko in ceno zamenjanih nadomestnih delov. O ceni storitve vas obvestimo pred izvedbo popravila oziroma vas obvestimo v primeru možnih dodatnih stroškov servisa.

logoti-skupaj2